❀◕ ‿ ◕❀ Selamat Datang Ke Nutrisi Sihat & Cantik ❤ Saya Catherine ❤ Shaklee Independent Distributor ID:944001 ❤ Jika anda inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan anda, sila hubungi saya ❤ Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀◕ ‿ ◕❀

Wednesday, 18 June 2014

SET BAJET KESUBURAN

MENCUBA UNTUK HAMIL???
JOOOM CUBA SET KESUBURAN BUDGET ISTERI: 
ESP + GLA.... 

Berminat Sms/WhatsApp 016-8425632 (Catherine)..

✿ GLA Complex menstabilkan kitaran haid, menghasilkan servikal mukur yg berkualiti, meningkatkan kesuburan wanita ✿✿

 Menstabilkan hormon kewanitaan dalam badan kita supayamenghasilkan telur yang berkualiti setiap bulan.
Telur yang berkualiti juga memberi jaminan bahawa proses persenyawaan akan berlaku dengan baik & menghasilkan janin yang sempurna.
 Membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita dalam badan seseorang. Apabila hormon dalam badan berada dalam keadaan yang seimbang, tahap kesuburan juga akan meningkat.
Membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih yang membantu sperma untuk berenang didalam rahim anda sehingga bertemu sel ovum
Cyst atau fibroid adalah akibat dariapda pertumbuhan sel yang tidak sihat. GLA membantu untuk menstabilkan hormon badan serta mencegah aktiviti sel yang abnormal.

 Zinc Complex mengaktifkan sperma, menjaga kesihatan testikal serta meningkatkan kuantiti sperma dan memberikan keupayaan seks yang bertenaga ✿✿ 

Untuk suami, sangat digalakkan mengambil zinc untuk meningkatkan kesuburan mereka.
Zinc penting untuk pengeluaran sperma dan memberi kekuatan kepada sperma.
 Kekurangan zinc menyebabkan penurunan hormon testosteron, pengecutan testis dan pengurangan sperma yang sihat.
Selain itu, pengambilan zinc pada jangka panjang mampu memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meninggikan kiraan sperma.
Zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga.* DISCLAIMER: Segala perkongsian mengenai produk dan testimoni bukanlah bertujuan untuk merawat, menyembuhkan dan menganalisa sebarang masalah kesihatan anda. Sila rujuk kepada doktor anda terlebih dahulu untuk penyakit-penyakit kritikal yang memerlukan rawatan rapi. 

NEVER TRY, NEVER KNOW..

***********************************************

Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut:

Catherine | ID: 944001 | SMS/WhatsApp : 016-8425632
PM :
www.facebook.com/messages/NutrisiSihatCantik
Email: mynutrisisihatcantik@gmail.com

OR

Add friend di FB saya: Kate-Ryn Siena Peter Ginting

" Ingin menjana pendapatan 3-4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya. Hanya buat bisnes secara online, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke Exclusive Billionaire Group di Facebook "

No comments:

Post a Comment