❀◕ ‿ ◕❀ Selamat Datang Ke Nutrisi Sihat & Cantik ❤ Saya Catherine ❤ Shaklee Independent Distributor ID:944001 ❤ Jika anda inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan anda, sila hubungi saya ❤ Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀◕ ‿ ◕❀

Saturday, 5 October 2013

INFO PRODUK: MEAL SHAKES

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 


Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 


Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya. 

Meal Shakes Untuk Semua 

Sesuai untuk semua golongan iaitu:

  • Bayi
  • Pelajar
  • Kanak-kanak membesar
  • Ibu mengandung
  • Para atlet
  • Pengamal sayuran (vegetarian)
  • Orang sakit
  • Orang yang sibuk bekerja
  • Orang yang selalu mengambil makanan segera

Meal Shakes sesuai dijadikan sarapan pagi yang penuh berkhasiat dan cepat.

Manfaat Utama Meal Shakes Shaklee
Meal Shakes Shaklee snek yang bukan sahaja sedap tetapi penuh berkhasiat. Pengambilan Meal Shakes secara konsisten dapat memberikan beberapa manfaat:

Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

Membekal Nutrisi Kepada Sel Tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

Membantu Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

Anti-Oksida - Mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

Mengembalikan Seri Wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

Kelazatan Rasanya - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi. Penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Saranan Pengambilan Meal Shakes Shaklee

Untuk menikmati Meal Shakes Shaklee dengan lebih sedap dan penuh berkhasiat, campurkan 2 sudu besar Meal Shakes bersama Energizing Soy Protein Shaklee dan Performance Shaklee semasa perut masih kosong.
Boleh juga dicampur atau dikisar bersama buah-buahan atau apa-apa jenis minuman kegemaran. Lazat dinikmati dalam air sejuk ataupun panas.
NEVER TRY, NEVER KNOW..

JOM ORDER SEKARANG!!!!
SMS/WhatsApp : 016-8425632 (Catherine)
PM : www.facebook.com/messages/NutrisiSihatCantik

Credit: http://blossomwidad.blogspot.com

No comments:

Post a Comment